Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Varför ska du välja EB Closets?

Skjutdörrsgarderob i sovrummet från EB Closets

SKRÄDDARSYTT OCH MÅTTANPASSAT

EB Closets är din garderobsspecialist i Göteborg – här får du skjutdörrsgarderober som passar precis dina mått.

Oavsett boendetyp, önskan om en platsbesparande skjutdörrsgarderob eller en walk in closet, så hittar du det du söker hos oss. 

Rekommenderad minsta bredd på en skjutdörr är 1 meter, smalare lösningar gör att åtkomsten till inredningen minskar. Utöver detta kan ni själva bestämma bredd och höjd på er skjutdörrsgarderob (max 5 m höjd).

Vi har också standarddörrar och standardinredning med fasta mått till fast lågt pris  – om ni inte är i behov av en skräddarsydd lösning.

Classic profil til skjutdörrar

LIVSTIDSGARANTI

Vi har har ökat vår garanti från 15 år till livstid på vårt hjulsystem. Detta för att vi är så säkra på kvaliteten och vill ge dig extra trygghet när du väljer EB Closets. Vi garanterar god kvalitet.

Vi bistår hela vägen med mätning, ideer, design och montering. EB Closets

DESIGN – OÄNDLIGA VALMÖJLIGHETER

EB Closets ger dig nästan oändliga valmöjligheter av design på dina skjutdörrar. Många olika profiler och ett stort urval av dörrar i glas, trä, speglar, skiffersten och dekor – sätt din personliga prägel på skjutdörrsgarderoben. Väljer du tillval som spröjs, signaturfält eller rosfält kommer du garanterat ha en garderob du kommer trivas med i många år.

Montering: Önskar du full leverans från oss erbjuder vi också montering, EB Closets

MONTERING

Om du inte kan eller vill montera själv så finns det hjälp att få. EB Closets monterar din skjutdörrsgarderob med professionella montörer.

Ett bekvämt och tidsbesparande sätt att få din skjutdörrsgarderob monterad och placerad där du vill ha den, färdig att användas. Vi fixar allt.

Skjutdörrsgarderober i hallen, svart högglans kombinerat med rosfält-dekor med nitar, EB Closets

PASSAR DIN BUDGET

Vi har skjutdörrar och inredning i alla prisklasser. Från den enklaste Stompa dörrprofilen med vit platta till den exklusivare President profilen med ett stort urval av dörrfyllningar i spegel, glas, trä, skiffersten samt dekorplattor. Inredningar har vi från de enklaste trådkorgslösningar till den flottaste walk in garderoben.
Din budget och smak bestämmer vilken kombination och material som är möjlig. Prata med en av våra garderobsexperter för en kostnadsfri konsultation och offert. Säljaren hjälper er med tips och råd utifrån din budget och önskemål. Vi har också standarddörrar och standardinredning med fasta mått till fast lågt pris  –om du inte är i behov av en skräddarsydd lösning.

Vad tycker våra kunder?

EB Closets hjälpte oss med att rita garderober som mötte alla våra behov och som passade vår budget. Och allt levererades och monterades som avtalat. Vi fick det precis som vi ville! Fronterna var jättefina och skåpen rymliga och med praktisk inredning.

Vad tycker våra kunder?
Familjen Stene

Vi fick otroligt bra hjälp av EB Closets till allt från planering och ritning till montering! Allt blev precis som jag ville! Vi har nu en stor garderob och utrymmet utnyttjas maximalt. Skjutdörrarna är helt perfekta, och det är så härligt att dölja röran bakom dem!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?
Sarah Nordby Humlekjerr

Vi behövde 4 olika garderobslösningar och fick mycket god hjälp av säljaren hos EB Closets. Vi förklarade vad vi önskade, och hon kom med bra förslag och råd. Vi blev så nöjda med resultatet! Vi fick precis vad vi önskade och jag fick in lite färger i interiöret!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?
Elisabeth och Rino