Instagram

© 2016 Your Business Name!

Registrera Integritetspolicy

Denna integritetspolicy informerar dig om den information vi samlar in från dig när du registrerar dig för att få vårt nyhetsbrev via vår hemsida eller sociala medier-konton. Med att samla in denna information, agerar vi som en personuppgiftsansvarig och enligt lag (GDPR Förordning (EU 2016), är vi skyldiga att förse dig med information om oss, om varför och hur vi använder din information, och om de rättigheter du har över din data.

 

Vilka är vi?

Vi är Garderobemannen och vårt huvudkontor är beläget på Oraveien 21, 1630 Gamle Fredrikstad, Norge.  För ytterligare information om dina personuppgifter kan du kontakta vår huvudansvarige via   contact compliance officer

 

Vilka personuppgifter samlar vi in?

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev kommer vi att be dig om ditt namn och din e-postadress.

 

Varför vi samlar in denna information?

Vi kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig vårt nyhetsbrev som innehåller information om våra produkter och som ofta innehåller speciella erbjudanden.

Vi ber om din tillåtelse för att göra detta, och vi kommer att skicka dig vårt nyhetsbrev så länge som du fortsätter att ge ditt samtycke om detta. Du kan avregistrera dig och välja bort detta när som helst.

 

Vad gör vi med dina personuppgifter?

Dina uppgifter lagras i vår säkra krypterade databas och delas inte med någon tredje part. Vi kommer inte att använda informationen för att göra automatiserade beslut som kan påverka dig. Vi kommer inte att använda din information för något annat ändamål än för prenumeration på nyhetsbrevet. Du måste vara över 18 för att registrera dig.

 

Hur länge behåller vi dina uppgifter?

Din information lagras så länge som du fortsätter att samtycke till att ta emot vårt nyhetsbrev. Du kan anmäla/avanmäla dig från vårt nyhetsbrev när som helst du önskar.

 

Avregistrera dig från vårt nyhetsbrev

Du kan be oss att sluta använda din information – det enklaste sättet att göra detta är att dra tillbaka ditt medgivande, som du kan göra när som helst genom att klicka på länken / opt ut i slutet av varje nyhetsbrev e-post.

 

 

Dina rättigheter över din information

Genom lagstiftning, kan du begära från oss, vilken information vi har om dig, och du kan be oss att korrigera den om den är felaktig. Du kan även begära att den raderas och du kan be oss att ge dig en kopia av denna information.

Om du skulle vilja veta om vi har personlig information om dig, samlar in, lagrar eller behandlar din data eller alternativt om du vet att bevarar personlig data om dig och vill ändra eller ta bort det så bör du kontakta vår huvudansvarige via   contact compliance officer

 

Din rätt att klaga

Om du har ett klagomål om vår användning av dina uppgifter, kan du kontakta dataskyddskontoret som är vår EU/EES-Rättsliga Tillsynsmyndighet på:

E-post: commissioner dataprotection.gov.cy

Tel: +357 22818456
Kontorsadress:

Office of the Commissioner for Personal Data Protection

1 Iasonos Street 1082 Nicosia, Cyprus

  1. O. Box:

Office of the Commissioner for Personal Data Protection

  1. O. Box 23378, 1682 Nicosia, Cypern

Webben: http://www.dataprotection.gov.cy/dataprotection/dataprotection.nsf/contactus_en/contactus_en?OpenDocument