Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Vem är EB Closets?

EB Closets är specialister på skjutdörrsgarderober

Vi levererar inredning och skjutdörrsgarderober med elegant design, anpassat till dina mått. Effektiv och genomtänkt planlösning är vår specialitet. Kombinera gärna detta med våra förnuftiga priser, så blir du garanterat nöjd med en garderob från EB Closets.

Vi tycker det är viktigt med bra kundservice och har personal med specialkompetans på garderober. De bistår dig med idéer och designförslag. Garderoben anpassas till dina önskemål och behov. Vi har många flotta utställningar i vår butik, så att du kan bli inspirerad och hitta exakt det du är ute efter.

Våra garderober är i konstant utveckling, så att du alltid hittar tidsriktiga skjutdörrsgarderober och inredningslösningar i vår butik.

Välkommen till oss!

Vi bistår hela vägen med mätning, ideer, design och montering. EB Closets

DESIGN

Vi har många valmöjligheter när det kommer till val av design på dina skjutdörrar. Många olika profiler och ett stort urval av dörrar i glas, trä, speglar, skiffersten och dekorplattor. Vårt stora urval gör det nästan obegränsat att sätta sin personliga prägel på skjutdörrarna. Väljer ni tillval som spröjs, signaturfält eller rosfält kommer ni garanterat ha en skjutdörrsgarderob vilken ni kommer trivas med i många år.

Skjutdörrsgarderober i hallen, svart högglans kombinerat med rosfält-dekor med nitar, EB Closets

BUDGETANPASSAT

Vi har skjutdörrar och inredning i alla prisklasser. Från den enklaste Stompa dörren med vit platta till den exklusivare President dörren med ett stort urval av fyllningar i spegel, glas, trä, skiffersten samt dekorplattor. Inredningar har vi från de enklaste trådkorgslösningar till den flottaste Walk in garderoben.
Er budget och smak bestämmer vilken kombination och material som är möjlig. Prata med någon av våra säljare för en kostnadsfri konsultation och o ert. Säljaren hjälper er med tips och råd utifrån er budget och era önskemål. Vi har också standarddörrar och standardinredning med fasta mått till fast lågt pris-om ni inte är i behov av en skräddarsydd lösning.

Classic profil til skjutdörrar

LIVSTIDS GARANTI

Vi har har ökat vår garanti från 15 år till livstid på vårt hjulsystem. Detta för att ge er som kund en extra trygghet när ni väljer oss. Vi garanterar mycket god kvalitet.

Montering: Önskar du full leverans från oss erbjuder vi också montering, EB Closets

MONTERING

EB Closets skräddarsyr lösningar för er, och vi kan erbjuda montering om så önskas. Vi hjälper er med allt så det är bara att luta sig tillbaka och njuta. Vi fixar allt.

Vad tycker våra kunder?

EB Closets hjälpte oss med att rita garderober som mötte alla våra behov och som passade vår budget. Och allt levererades och monterades som avtalat. Vi fick det precis som vi ville! Fronterna var jättefina och skåpen rymliga och med praktisk inredning.

Vad tycker våra kunder?
Familjen Stene

Vi fick otroligt bra hjälp av EB Closets till allt från planering och ritning till montering! Allt blev precis som jag ville! Vi har nu en stor garderob och utrymmet utnyttjas maximalt. Skjutdörrarna är helt perfekta, och det är så härligt att dölja röran bakom dem!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?
Sarah Nordby Humlekjerr

Vi behövde 4 olika garderobslösningar och fick mycket god hjälp av säljaren hos EB Closets. Vi förklarade vad vi önskade, och hon kom med bra förslag och råd. Vi blev så nöjda med resultatet! Vi fick precis vad vi önskade och jag fick in lite färger i interiöret!

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?
Elisabeth och Rino

NYHETSBREV

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli inspirerad!

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev accepterar du vår Sekretesspolicy för nyhetsbrev Jag har läst din Integritetsskydd för dataskydd