Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Inredning för skjutdörrsgarderoben

Saknar du utrymme i garderoben? Med våra smarta inredning för skjutdörrsgarderoben har du möjlighet att sätta upp dubbla stänger så att du kan hänga kläder i två höjder. Vill du ha bättre ljus i din garderob? Eller vad sägs om ett nytt och praktiskt sätt att få mer utrymme för dina skor? En utdragbar och vridbar spegel kan skapa många nya möjligheter! Låt oss visa våra praktiska lösningar som gör livet enklare för dig.

Inredningspaket till bra priser

Inredningslösningar

Vår inredning kan levereras med sockel, bottenplatta och hylla på toppen av modulen (utan den översta hyllan som går från vägg till vägg). Du har också möjlighet att välja bort detta. Med sockel och bottenplatta integrerat i inredningslösningen blir intrycket lite mer exklusivt när man öppnar garderoben.

Våra inredningslösningar har standarddjup på 50,6 cm. Alla har en höjd på 205 cm upp till underkanten på den översta hyllan.

Våra inredningsmoduler levereras i bredderna 45 och 75 cm.

Du kan få lådor med eller utan båge

Låda med eller utan båge

Du kan få lådor med eller utan båge. Lådfront utan båge i topp måste vara försedd med handtag

Vi har två olika varianter på trådkorgslösningar, en rollerkorgslösning (på hjul) och en korgstativslösning.- Rollerkorgarna finns i bredd 45 och 75 cm.

Trådkorgar

Vi har två olika varianter på trådkorgslösningar, en rollerkorgslösning (på hjul) och en korgstativslösning.- Rollerkorgarna finns i bredd 45 och 75 cm.
– Korgstativen levereras endast som kompletta inredningspaket.

Garderobsstång är tillverkat av aluminium och finns i standardmått i två längder – 205 cm og 300 cm.

Garderobstänger

Det finns möjlighet att sätta upp dubbla stänger så att du kan hänga kläder i två höjder. Våra klädstänger är tillverkade av aluminium och finns i standardmått i två längder – 205 cm og 300 cm. Stavarna anpassas vid montering.

President profil til skjutdörrar

Soft Close / Mjukstängare

Välj gärna Soft-close, så stängs skjutdörren mjukt och tyst mot väggen.

PRIS
Sätt med höger och venster 590:-

Smart förvaring

Vi har mycket att erbjuda i vårt inredningssortiment. Här är en rad möjligheter att få bättre ordning och reda i garderoben. Allt från utdragbar spegel till korgavdelare.

Utdragbar skokorg, garderobsinredning, EB Closets

Utdragbar skokorg

Har du många par sko och svårt att hålla reda på dem, är denna skokorgen väldigt praktisk. Finns i bredder 45 och 75 cm och er endast tillgänglig i djup 50,6 cm. Du kan montera flera i höjden.

PRISER
Bredd 45 cm  350:-
Bredd 75 cm  460:-

Smarta och utdragbar byxhållare som gör det enkelt att få en överblick över dina byxor.

Byxhållare

Smarta och utdragbar byxhållare som gör det enkelt att få en överblick över dina byxor. Stängerna kan också användas till att hänga halsdukar eller andra saker på. Den levereras i bredderna 45 och 75 cm.

PRISER
Bredd 45 cm  350:-
Bredd 75 cm  460:-

FILTMATTA TILL TRÅDKORG

Filtmatta till trådkorg

Blir du irriterad när små saker faller genom hålen i trådkorgen? Lägg en matta i botten, så kan du också använda trådkorgen till förvaring av små saker.

PRISER
Bredd 45 cm  90:-
Bredd 75 cm  70:-

KORGAVDELARE för att dela upp trådkorgen

Korgavdelare

Om du behöver dela upp trådkorgen för att få bättre översikt, då kan vi erbjuda smarta korgavdelare som monteras i trådkorgen.

PRISER
Per stk.  175:-

KROKAR TIL GARDEROBSTÄNGER Montera krokar på garderobstängerna – ideellt just för väskor och jackor. EB Closets

Krokar til garderobstänger

Montera krokar på garderobstängerna – ideellt just för väskor och jackor. Krokarna är gjorda av aluminium och tillpassad stångens form så den monteras enkelt.

PRISER
4 stk  80:-

LED-ljus med rörelsesensor är perfekt att montera i garderoben

LED Garderobsbelysning

Vår uppladdningsbara LED belysning med rörelsesensor är perfekt att montera i garderoben. Integrerad garderobsbelysning hjälper dig att se och enkelare hitta det du behöver. Öppna dörren, så tänds det!

PRISER
Per stk.  650:-