Instagram

© 2016 Your Business Name!

Blog

Stompa är en del av vårt sortiment till fast lågpris. Skjutdörrsgarderob i klart glas

GARDEROB MED SKJUTDÖRRAR – PERFEKT VAL FÖR LITET BOENDE

Storstäderna belamras med allt mer folk och i takt med det ökar mängden folk i bostäder med liten yta. När man bor i ett litet hem gäller det då att hitta praktiska lösningar för att spara plats. Att välja rätt inredning är såklart det bästa medlet och jag brukar inredningstipsa ofta för små hem. Ett av de allra bästa tricken för att spara yta är att välja en garderob med skjutdörrar.

Saken är den att skjutdörrar även går att använda på många fler ställen i ett hem än som skydd för garderoben. Här följer nu tips hur ni enkelt och smart kan inreda med skjutdörrar, rum för rum.

 

Garderob med skjutdörrar…..

 

I sovrummet!

En garderob med skjutdörrar är en perfekt lösning för det lilla sovrummet. Istället för en klumpig garderob med dörrar som öppnas utåt och tar plats, glider skjutdörrarna fjäderlätt åt sidorna och sparar rejäl yta. Låt gärna garderoben och skjutdörrarna gå ända upp till taket för att ge rummet en enhetlig känsla.

Tips: Ju högre upp mot tak garderoben byggs desto mer saker får även plats med i den.

Skjutdörrsgarderob i vit platta med spröjsar på sovrummet, EB Closets

Skjutdörrsgarderob i vit platta med spröjsar på sovrummet

 

I hallen!

Detta är ett jättebra ställe i hemmet att installera skjutdörrar på. Många har små långsmala hallar och då är bara skåpdörrar som går utåt ett irriterande moment och lämnas dessutom ofta öppna av misstag (tro mig har varit där)

Genom att ha skjutdörrar istället maximeras ytan och det går även att ha en ensa stor garderob balom tex. tre skjutdörrar vilket ger stor klädplats.

Skjutdörrsgarderob i hallen från EB Closets. Matt classic clack med spröjsar och signaturfält I svart glas

Skjutdörrsgarderob i hallen från EB Closets.
Matt classic clack med spröjsar och signaturfält I svart glas

 

 

I köket!

Alla ni som bor i etta med köket i samma rum som sängen SE HIT! Här är en ypperligt smart lösning för små kök där man ibland snarare vill ha bara vardagsrum och chillställe än en osig matplats. Installera skjutdörrarna framför hela köksavdelningen som på bilden ovan. Välj då gärna vita dörrar så att det ser ut som en vanlig vägg när de dras för köket.

Dölj köket bakom skjutdörrar från EB Closets

Dölj köket bakom skjutdörrar från EB Closets

 

Framför walk in closet!

Tänk att ha en lyxig stor walk in closet och bara låta skjutdörrarna smidigt glida åt sidorna för att öppna garderoben. Skjutdörrar framför en walkin closet är perfekt då det ger en stor lyxig dörröppning, vilket även snabbt ger insyn på vilken outfit som passar bäst för dagens bravader.

Walk in closet: Vi skräddarsyr din walk in closet så att den passar dina behov, oavsett storlek. EB Closets

Walk in closet: Vi skräddarsyr din walk in closet så att den passar dina behov, oavsett storlek

 

I badrummet att dölja med!

Skjutdörrar i badrummet ser man inte ofta men om man har ett större badrum är det jättesmart. Dörrarna går som på bilden ovan att använda som skydd framför hyllor med massa småprylar som man inte vill visa upp jämt.

Skjutdörrsgarderob i badrummet Kombination av vitt och svart glas

Skjutdörrsgarderob i badrummet
Kombination av vitt och svart glas

 

Som ni ser ovan finns det bra många fler ställen man kan använda skjutdörrar på än bara på garderoben i sovrummet. Just lösningen att ha dörrar framför köket är ju bara genial och liknande lösningar kommer garanterat att komma i framtiden i tak med allt fler små boenden byggs.

 

Från bloggen inredningsvis.se i samarbete med EB Closets